Αειζωία : από τις αρχαίες σχολές των αθανάτων στα σύγχρονα μυστικά θεραπευτικής και μακροβιότητας - Τσακαλίας, Αργύρης Δημ. (Έσοπτρον, 2004)
Ο Αργύρης Τσακαλίας μας προσφέρει μια προσεγμένη θεμελίωση της Αειζωίας με πληθώρα αναφορών τόσο στην αρχαία ελληνική γραμματολογία όσο και στις σύγχρονες ανακαλύψεις της επιστήμης.