Οδηγός για τις εξαγωγές νωπών οπωροκηπευτικών : ερμηνεία των όρων cofreurop της ΕΟΚ, για νωπά οπωροκηπευτικά - Κουτσούκης, Δημήτρης Βασ. (Οργανισμός Προωθήσεως Εξαγωγών. Κέντρο Ερευνών και Πληροφορι, 1991)
Συναλλαγές cofreurop