Τα μαθηματικά στη μέση γενική εκπαίδευση το Β΄ μισό του 20ου αιώνα - Μητρογιαννοπούλου, Αγγελική (Έλλην, 2003)
Με τη συγγραφή αυτού του βιβλίου η κ. Μαστρογιαννοπούλου ελπίζει να βοηθήσει όποιον θέλει να μελετήσει και να ασχοληθεί με τη μαθηματική εκπαίδευση, τόσο σε ευρύτερο επίπεδο, όσο και σε πραγματικό, όπως είναι η καθημερινότητα της σχολικής τάξης.