Σημάδια στον ορίζοντα : ποιήματα - Ντοάς, Γιώργος Θ. (Πανόραμα, 2000)
ΑΧΤΙΝΑ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ στην αχτίνα του βλέμματος, στο αρχέγονο φως, η αλήθεια την ψυχή γεννά στην ελευθερία της και το σώμα εγκαταλείπεται μόνο στην αθωότητά του