Κατάθεση τιμής στον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αντώνιο (Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης, 2004)
Εξομολόγηση -- Ορθοδοξία και παγκοσμιοποίηση -- Ορθοδοξία και ειρήνη -- η αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες