Η Νευρή : μυθιστόρημα - Κάσδαγλης, Νίκος (Κέδρος, 1985)
Κύριε, βοήθα να θυμόμαστε πώς έγινε τούτο το φονικό την αρπαγή, το δόλο, την ιδιοτέλεια, το στέγνωμα της αγάπης. Κύριε, βοήθα να τα ξερριζώσουμε... Από τη Σαλαμίνα της Κύπρος του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ.