Η έκθεση : μαθήματα θεωρίας και πράξης : για τη Β΄ και Γ΄ Λυκείου, τις γενικές εξετάσεις και τις εισαγωγικές εξετάσεις κάθε τύπου - Μπατζόγλου, Αγγελική (Βιβλία για την εκπαίδευση : Εκθέσεις για τη μέση παιδεία, 1979)
Άνθρωπος -- Ατομικότητα -- Προσωπικότητα -- Παιδεία -- Ηθική -- Γνώση -- Κοινωνία -- Νόμος -- Πολιτική -- Πολιτισμός -- Οικονομία -- Συνεργασία -- 'μιλλα -- Εργασία -- Δικαιοσύνη -- Ευεργεσία -- Τιμιότητα -- Ειλικρίνεια -- Πρότυπα -- Αμφισβήτηση -- Αυτοπεποίθηση -- Ελευθερία -- Προσωπικότητα -- Πίστη -- Παραδόσεις -- Αλήθεια -- Πειθαρχεία -- Επιτυχία -- Δημιουργία -- Φαντασία -- Τεχνολογία -- Τόλμη -- Δικαίωση -- Φύση -- Επικοινωνία -- Αυτάρκεια -- Εφηβεία -- Αποφασιστικότητα