Η διδασκαλία των μαθημάτων του δημοτικού σχολείου με ηλεκτρονικό υπολογιστή : διδακτικές εφαρμογές στο πλαίσιο του διαθεματικού προγράμματος σπουδών - Αγγελόπουλος, Ηρακλής (Καλειδοσκόπιο, 2002)
Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές στο χώρο του σχολείου αποτελούν στις μέρες μας μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα. Το βιβλίο αυτό επιχειρεί να παρουσιάσει τόσο το θεωρητικό-διδακτικό πλαίσιο εισαγωγής του ηλεκτρονικού υπολογιστή στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, όσο και παραδείγματα αξιοποίησης του υπολογιστή, ως εργαλείου για την πρόσκτηση γνώσης.