Γενειάδος εγκώμιον : ένα χρονικό οκτώ χιλιετιών με όμορφα λογοτεχνικά ντοκουμέντα και μοναδικά ιστορήματα περί τέχνης εικονογραφημένα από εκατοντάδες γλυπτές, ζωγραφιστές κι όποιες άλλες γενειάδες άξιες λόγου - Πλατής, Νίκος Δ., 1951- (Opera, 2002)
Ένα χρονικό οκτώ χιλιετιών εμπλουτισμένο με όμορφα λογοτεχνικά ντοκουμέντα και ιστορήματα τέχνης αποτελούμενα από εκατοντάδες γλυπτές, ζωγραφιστές και όποιες άλλες γενειάδες.