Alpha guide Ρόδος 2002 : το lifestyle του νησιού εδώ και τώρα (Δέσμη Εκδοτική Α.Ε., 2002)
Το lifestyle του νησιού εδώ και τώρα. Η Ρόδος βήμα-βήμα, οι παραλίες και το στυλ τους, πού να μείνετε, πού και τι να φάτε, πώς να διασκεδάσετε, τι να αγοράσετε, η ιστορία, τα μνημεία, τα αξιοθέατα. Τα μυστικά που θα απογειώσουν τις διακοπές σας. Μαζί με τον πιο σύγχρονο χάρτη από τη Road Editions.