Συστήματα οργάνωσης και διοίκησης της δικαιοσύνης στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και στην Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία : πρακτικά εργασιών διεθνούς συνεδρίου (Σάκκουλα, 2003)
Πρακτικά του Διεθνούς Συνεδρίου, που οργανώθηκε τον Ιούνιο του 1999 στην Αθήνα, από την Ένωση Διοικητικών Δικαστών στα πλαίσια του προγράμματος Grotius με θέμα: «Συστήματα οργάνωσης και Διοίκησης της Δικαιοσύνης στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και στην Κύπρο, στη Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία». Εισηγητές δικαστές από χώρες μέρη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ήτοι την Ελλάδα, Ιρλανδία, Αγγλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Σουηδία, Δανία, Φινλανδία, Αυστρία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία καθώς και την Κύπρο, Βουλγαρία, Ουγγαρία και Ρουμανία παρουσίασαν τι ισχύει στις χώρες τους, όσον αφορά την δομή της Δικαιοσύνης, την οργάνωσή της (διορισμός, εξέλιξη δικαστών), την οργάνωση των Ανωτάτων Δικαστηρίων, τις συνδικαλιστικές ενώσεις των Δικαστών κλπ ώστε να γίνουν κατανοητές νομοθετικές ρυθμίσεις, θεσμοί και νοοτροπίες.