Εισαγωγή στους υπολογιστές : πιστοποιημένο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο από το τμήμα πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης - Τράντης, Χρήστος (Βιβλίο μαθητή, 2003)
Λειτουργικά συστήματα MS-DOS, Windows 98 Me, Windows XP, Windows 2000, Unix-Linux