Μαθήματα λειτουργικής αρμονίας : θεωρητική διδασκαλία, βιβλίο ασκήσεων - Grabner, Hermann, 1886-1969 (Βιβλιοθήκη συστηματικής μουσικής, 2003)
Το παρόν βιβλίο ανήκει από πολύ χρόνο στα απαραίτητα βιβλία για κάθε σπουδαστή της μουσικής. Εδώ σκιαγραφείται η μουσική λειτουργική θεωρία που ανέπτυξε ο συγγραφέας κυρίως επί της μουσικής του 17ου-19ου αι. και όχι μόνον.