Αιγόκερως : για τους γονείς και τα μικρά αστέρια της οικογένειας - Astrop, John (Μικρά αστέρια, 1995)
Πώς είναι, πραγματικά, ο καλύτερος μικρός θησαυρός του κόσμου: χαδιάρης και κρεμασμένος από τα φουστάνια σας, ή περιπετειώδης και ανεξάρτητος; Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ζώδιο του μικρού σας. Πώς θα εξελιχθεί στα πρώτα, πολύτιμα χρόνια και, ειδικότερα, ποια σχέση θα υπάρχει με το δικό σας ζώδιο; Θα τα βρείτε όλα εδώ! Δάκρυα, νευράκια, γέλια και αγκαλίτσες. Θα ανακαλύψετε πολλά για το αστεράκι σας και, ίσως, ακόμα περισσότερα για τον εαυτό σας.