Εισαγωγή στις διαφορικές εξισώσεις μερικών παραγώγων - Παντελίδης, Γεώργιος Ν. (Ζήτη, 2003)
Διαφορικές εξισώσεις μερικών παραγώγων -- Σειρές Fourier -- Μονοδιάστατα προβλήματα, μέθοδος χωρισμού μεταβλητών -- Προβλήματα ιδιότιμων sturm-liouville -- Δισδιάστατα προβλήματα -- Μη ομογενή προβλήματα, μέθοδος αναπτύγματος σε ιδιοσυναρτήσεις -- Τρισδιάστατα προβλήματα -- Ο μετασχηματισμός Fourier -- Προβλήματα συνοριακών τιμών, συναρτήσεις Green -- Εφαρμογές των μετασχηματισμών laplace και hankel