Υπολογιστικά φύλλα με χρήση του ελληνικού Microsoft Excel 2000 - Γαβανά, Αναστασία; Λεόντιος, Μάνος (Γκιούρδας, 2003)
Ολοκληρώνοντας αυτό το βιβλίο ο υποψήφιος θα είναι σε θέση, μεταξύ άλλων, να γνωρίζει τις βασικές αρχές των υπολογιστικών φύλλων και να επιδεικνύει τις δυνατότητές του στη χρήση μιας εφαρμογής υπολογιστικών φύλλων στον υπολογιστή, να κατανοεί και να ολοκληρώνει εργασίες που συνδέονται με την ανάπτυξη, τη μορφοποίηση, την τροποποίηση και τη χρησιμοποίηση ενός περιορισμένου μεγέθους υπολογιστικού φύλλου, να παράγει και να εφαρμόζει τυποποιημένους μαθηματικούς και λογικούς τύπους κλπ.