Διαχείρηση πληροφοριών και επικοινωνίες με χρήση του ελληνικού Internet Explorer 5 - Γαβανά, Αναστασία; Λεόντιος, Μάνος (Γκιούρδας, 2003)
Ολοκληρώνοντας αυτό το βιβλίο ο υποψήφιος θα είναι σε θέση, μεταξύ άλλων, να κατανοήσει τις βασικές έννοιες και να εκτιμήσει τους παράγοντες ασφάλειας που συνδέονται με τη χρήση του Διαδικτύου, να ολοκληρώσει εργασίες αναζήτησης, να κατανοήσει τις βασικές έννοιες του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα θέματα ασφαλείας που συνδέονται με την χρήση του, να στείλει και να λάβει μηνύματα και να επισυνάψει αρχεία στα μηνύματα κλπ.