Οδηγός προστασίας στα χαρτιά και στα ζάρια : μέθοδοι κλοπής των χαρτοκλεφτών και ζαροκλεφτών - Φουσκόπουλος, Αναστάσιος ([χ.ό.], 1984)
Η οικογένεια και ο κοινονικός περίγυρος -- Οικονομία της οικογένειας -- Διατροφή -- Αγωγή υγείας -- Πρόληψη ατυχημάτων -- Κατοικία -- Ενδυμασία