Χριστουγεννιάτικες ιστορίες και τραγούδια - Spertzon, Morin (Ψυχογιός, 2004)
Η πανέμορφη ετούτη συλλογή από ιστορίες και τραγούδια θα μαγέψει όλα τα παιδιά! Πάρτε μια γεύση από τα περιεχόμενα: Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Η Ιστορία των Χριστουγέννων, Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, Χριστούγεννα με Χιόνι.