Agiovasilis.gr ο χακερέκακος επιτίθεται - Ταμπάκης, Γιάννης (Χριστουγεννιάτικα αστεράκια, 2001)
Ο Άγιος Βασίλης φέτος υποκύπτει στον πειρασμό της τεχνολογίας. Χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό υπολογιστή. Έχει κινητό. Πετάει με ένα super fast έλκηθρο, εγκαταλείποντας ταράνδους και παλιομοδίτικες χρυσόσκονες. Όταν όμως βάζει την ουρά του ο σκανταλιάρης καλικάντζαρος Χακερέκακος, ο Άγιος αναρωτιέται μήπως μερικά πράγματα πρέπει να μένουν ίδια και απαράλλαχτα μέσα στους αιώνες, γιατί "αν αλλάξουν, μπερδεύεται το σύστημα, χάνεται η μαγεία". Ναι, αλλά τι θα κάνει τώρα που τα παιδιά στέλνουν e-mail;