Χρωματιστά Χριστούγεννα - Γκότση, Αθηνά (Γιορτινά βιβλία, 2001)
Ο μικρός Αρκουδάκης λατρεύει τα χρώματα και ονειρεύεται έναν πολύχρωμο κόσμο. Όταν παίρνει μια κασετίνα με τα αγαπημένα του χρώματα, μαζί με τη Ρενάτα την αλεπουδίτσα και τον Λαγούδη, κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Όλοι μαζί χρωματίζουν τους πάγους και ζωγραφίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα πιο ευτυχισμένα της ζωής τους. Τι γίνεται, όμως, με τις νιφάδες του χιονιού, που πέφτουν και σκεπάζουν τις όμορφες ζωγραφιές; Και τώρα που οι μπογιές τελείωσαν και οι πάγοι είναι πάλι κατάλευκοι; Τη λύση θα δώσει ο Άι-Βασίλης, που με το πρωτοχρονιάτικο δώρο του θα ξανακάνει τα μάτια των τριών φίλων να λάμψουν από χαρά.