Η νύχτα των Χριστουγέννων - Moore, Clement Clark (Πατάκης, 2003)
Xριστούγεννα! Παραμονή! Και δεν ακούγεται φωνή... Νύχτωσε. Κοιμούνται όλοι σ' όλα τα σπίτια σ' αυτή την πόλη... Κι οι κάλτσες κρέμονται στο τζάκι και περιμένουν το δωράκι.