Μια ευχή μέχρι τα αστέρια - Lobel, Gillian (Οι ιστορίες μου, 2004)
Ένα αρκουδάκι κάνει μια ευχή. Η μαμά του έχει τα γενέθλιά της και θέλει να της χαρίσει το πιο όμορφο δώρο του κόσμου. Ένα λαμπερό αστέρι! Αλλά πώς μπορεί ένα αρκουδάκι να κατεβάσει ένα αστέρι από τον ουρανό και να κάνει την ευχή του να βγει αληθινή; Αν το βοηθήσουν οι φίλοι του; Η πιο γλυκιά, η πιο τρυφερή ιστορία για τη μαγεία της φιλίας και την αγάπη.