Χριστουγεννιάτικες ιστορίες - Scheffler, Ursel (Βατόμουρο, 2003)
Τι γυρεύουν οι Ινδιάνοι στη Βηθλεέμ και πού ακούστηκε ένας παχουλός ελέφαντας να σέρνει το έλκηθρο το Αϊ-Βασίλη με τα δώρα; Κι όμως, αυτά τα Χριστούγεννα κρύβουν ένα σωρό εκπλήξεις! Παιδιά, ελάτε να πετάξουμε πάνω σ' ένα συννεφένιο πάπλωμα για τη Χώρα των Παιχνιδιών και να γνωρίσουμε τρία παράξενα πλασματάκια που κατέβηκαν στη γη ψάχνοντας...τι, άραγε; Ελάτε να διαβάσουμε αυτές τις πανέμορφες ιστορίες και να στροβιλιστούμε μαζί στη μαγεία και την τρέλα των γιορτών!