Οικονομία και γαιοκτησία στη Θεσσαλία, 1881-1912 : τα τεκμήρια = Economie et propriete fonciere en Thessalie, 1881-1912 : les documents - Πρόντζας, Ευάγγελος Δ. (Επεξεργασμένα στοιχεία οικονομικής ιστορίας, 1992)
Θεσσαλικά τσιφλίκια