Οικονομία και κοινωνία στην αρχαία Ελλάδα - Austin, M. M. (Σύγχρονη αρχαιογνωστική βιβλιοθήκη, 1998)
Το έργο απευθύνεται κατ' αρχήν σε φοιτητές των πανεπιστημίων, αν και ελπίζεται ότι θα είναι χρήσιμο και σ' ένα ευρύτερο, μη ειδικό, αναγνωστικό κοινό που ενδιαφέρεται για την ιστορία και τον πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδας. Επιχειρεί να καλύψει μιαν ανάγκη πολύ γνωστή σε όλους εκείνους που έχουν να διδάξουν αρχαία ελληνική ιστορία στα πανεπιστήμια.