Ελληνική ευρωπαϊκή πολιτική, 1965-1966 : επαναδραστηριοποίηση στο κοινοτικό πλαίσιο - Χατζηβασιλείου, Ευάνθης, 1966- (Ειδικές μελέτες, 2003)
Η ένωση κέντρου και η ευρώπη, 1963-1965 -- Προγραμματικοί και ιδεολογικοί προσανατολισμοί μετά τα Ιουλιανά: Κ. Μητσοτάκης, Στ. Στεφανόπουλος -- Οι νέες ελληνικές πρωτοβουλίες και το συμβούλιο συνδέσεως του Μαρτίου 1966 -- Οι διαπραγματεύσεις με την Κοινότητα -- Η κοινοτική πολιτική 1965-1966