Θεία διαίσθηση : δημιουργήστε μια ζωή που θ΄αγαπήσετε - Robinson, Lynn A. (Ελληνικά Γράμματα, 2003)
"Ακολουθήστε την καρδιά σας", "Εμπιστευθείτε το αισθητήριο που σας καθοδηγεί", "Αφήστε την εσωτερική φωνή σας να ακουστεί". Με αυτό το βιβλίο η γνωστή σύμβουλος σε θέματα διαίσθησης Lynn A. Robinson εξερευνά απλούς τρόπους για να σας βοηθήσει να συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας και να την αναπτύξετε. Η διαίσθηση είναι ένα αξιόπιστο και πολύτιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε βαθιά τον εαυτό σας, το σύντροφό σας, τα παιδιά, την οικογένεια και τους φίλους σας, τους συναδέλφους σας και ολόκληρο τον κόσμο που σας περιβάλλει.