Παρά ένας, πενήντα λόγοι για να μην παντρευτείτε - Παπαδημητρίου, Κατερίνα (Άγκυρα, 2003)
Ένα βιβλίο -αχαρακτήριστο- γεμάτο χιούμορ, πολλή περίσκεψη και καθόλου αιδώ... Είμαι μια γυναίκα παντρεμένη! Ομολογώ την αμαρτία μου. Ωστόσο, επειδή "Αμαρτία εξομολογουμένη, η μισή συγχωρεμένη", χώρια που εσείς σαν μεγαλόψυχες υπάρξεις θα μου συγχωρήσετε και την υπόλοιπη μισή, δεν υφίσταται καν αμαρτία!