Ομοιοπαθητική : η νέα ιατρική - Βυθούλκας, Γεώργιος (Αδάμ, 1992)
1. Η άφιξη της νέας χιλιετίας 2. Σαμουήλ Χάνεμαν και ο νόμος των ομοίων 3. Παρασκευή των ομοιοπαθητικών φαρμάκων 4. Η ζωτική δύναμη 5. Το δυναμικό ή ενεργειακό επίπεδο 6. Προδιάθεση για ασθένεια 7. Η ομοιοπαθητική συνέντευξη 8. Ένα παράδειγμα: η γρίπη 9. Χρήσιμες πληροφορίες για τους ασθενείς 10. Που και πότε έχει αποτέλεσματα η ομοιοπαθητική; 11. Η λογική βάσει της οποίας εξηγείται η δράση των φαρμάκων 12. Άλλοι νόμοι και αρχές της ομοιοπαθητικής 13. Σχέδια για το μέλλον 14. Προοπτικές για τον 21ο αιώνα 15. Η μεγάλη παρεξήγηση 16. Εναλλακτική ιατρική 17. Σύγχρονη επιστημονική απόδειξη της ομοιοπαθητικής 18. Πώς θα γεννιούνται υγιέστερα παιδιά 19. Ευθανασία 20. Βιβλιογραφία