Έχετε ψυχικές δυνάμεις : δεκάδες τεχνικές για την ανάπτυξη των έμφυτων δυνάμεών σας - Soskin, Julie (Κυβέλη, 2002)
Μπορείτε να μαντέψετε ποιος σας τηλεφωνεί, πριν καν σηκώσετε το ακουστικό; Ή το τι θα πει κάποιος, πριν προλάβει ν' ανοίξει το στόμα του; Ή μήπως νιώσατε ποτέ ότι κάποιος δικός σας άνθρωπος βρισκόταν σε κίνδυνο; Αν η απάντηση σε οποιοδήποτε απ' αυτά τα ερωτήματα είναι "ναι", τότε έχετε κάποια ψυχική ικανότητα. Στο παρόν βιβλίο θα ερευνήσουμε το πόσο χρησιμοποιείτε τώρα τις ψυχικές αισθήσεις σας και το πόσο περισσότερο μπορείτε να εξασκήσετε το ψυχικό δυναμικό σας. Στις σελίδες του θα βρείτε δεκάδες τεχνικές που θα σας διευκολύνουν να αναπτύξετε τις εξαιρετικές δυνατότητες της διάνοιάς σας και να τις χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε την επίγνωσή σας.