Telemarketing : αποτελεσματική τηλεφωνική επικοινωνία για πωλήσεις, marketing, έρευνα αγοράς, customer survey, δημόσιές σχέσεις, συλλογή πληροφοριών - Ρεγκούκος, Παν. Γ. (Financial forum, 1994)
Το Σεμινάριο-βιβλίο TELEMARKETING, που κρατάτε στα χέρια σας, είναι ζωντανό και διαβάζοντάς το αισθάνεστε να συμμετέχετε και να ζείτε τον παλμό του. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε όσες φορές θέλετε στο γραφείο ή στο σπίτι, όποια ώρα σας εξυπηρετεί, όλο μαζί ή τμηματικά, με ελάχιστο «κόστος συμμετοχής»