Παραψυχολογία, μύθος ή πραγματικότητα : εισαγωγή στην ερμηνεία των παραψυχικών φαινομένων - Δερμιτζάκης, Μπάμπης, 1950- (Θυμάρι. 27, Παραψυχολογία, 1981)
Τηλεπάθεια -- Διαίσθηση -- Μετεμψύχωση -- Υποβολή -- Ψυχοκίνηση -- Αστρικές επιδράσεις -- Μαγεία -- Όνειρα -- Θαύματα