Eyes wide shut : ονειρεμένη ιστορία : το κλασικό μυθιστόρημα του 'ρθουρ Σνίτζλερ στο οποίο βασίστηκε η τελευταία ταινία του μεγάλου Στάνλεϊ Κιούμπρικ - Schnitzler, Arthur (Εκδοτική, 1999)
Το κλασικό μυθιστόρημα του Αρθουρ Σνιτζλερ στο οποίο βασίστηκε η τελευταία ταινία του μεγάλου Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Ένα ζευγάρι προσπαθεί να ικανοποιήσει τις ερωτικές του φαντασιώσεις, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και τρόμου αποκαλύπτοντας την σκοτεινή πλευρά της ερωτικής μας ύπαρξης.