Η συγκάτοικος - Βογιατζόγλου, Στέλλα, 1950- (Κέδρος, 1997)
Είναι τύχη, ατυχία ή μόνο μια σύμπτωση αυτή η συνάντηση; Να 'χεις ένα πρόσφατα διαλυμένο γάμο πλησιάζοντας τα σαράντα. Η εσωτερική σου μοναξιά ολοένα να περισσεύει, σε σημείο που να στηρίζεσαι πια πάνω της. Η ερωτική σου διάθεση για τη ζωή να 'χει μηδενιστεί και σ' αυτή την κατάσταση να ανακαλύψεις πως συγκατοικείς μαζί της, στην ίδια οικοδομή. Τι σημαίνει για σένα αυτή η «χυδαία» γυναίκα που, μόλις σ' αναγνωρίσει, εισβάλλει ετσιθελικά στη ζωή σου, ανατρέποντας την επισφαλή σου ισορροπία;