Μεθοδολογίες λήψης οικονομοτεχνικών αποφάσεων - Δούνιας, Γεώργιος (Πυξίδα, 2002)
Έννοια ισοδυναμίας -- Επιτόκιο και μετασχηματιστές -- Ομόλογα -- Φόρος εισοδήματος και αποσβέσεις -- Πληθωρισμός -- Δάνεια -- Διαχείριση κινδύνου -- Εναλλακτικές -- Κόστος κεφαλαίου -- Οικονομοτεχνικές μελέτες