Λογιστική : οδηγός επιτυχίας για τις εξετάσεις του Α.Σ.Ε.Π. - Βίγκος, Νικόλαος Σπ. (Κλειδάριθμος, 2004)
Το παρόν βιβλίο αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό επιτυχίας για τις εξετάσεις του Α.Σ.Ε.Π. στο μάθημα της Λογιστικής. Καλύπτει εξ' ολοκλήρου την ύλη του μαθήματος, όπως αυτή καθορίστηκε για τις εξετάσεις του 2004, περιλαμβάνοντας περισσότερα από 750 πιθανά θέματα σε μορφή ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, ολοκληρωμένα με τις λύσεις τους. Συγκεκριμένα τα θέματα που παρουσιάζονται είναι: γενική λογιστική, γενικά περί Ελληνικού Λογιστικού Σχεδίου, λογιστικές πράξεις τέλους χρήσεως, ισολογισμός, κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσεως, πίνακας διάθεσης, κοστολόγηση, κώδικας φορολογικών στοιχείων και βιβλίων, λογιστική εταιριών, ελεγκτική.