1001 τρόποι για να σωθεί ο πλανήτης μας : πως μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας σήμερα για να βοηθήσετε να γίνει ο πλανήτης μας πιο πράσινος - Vallely, Bernardette (Νέα Σύνορα, 1992)
Υπάρχουν 1001 απλές αλλαγές που μπορεί ο καθένας μας να κάνει στον τρόπο ζωής του σήμερα για να δημιουργηθεί ένα πιο "πράσινο" περιβάλλον. Ανεξάρτητα απ' το ποιός είστε και πώς έχετε συνηθίσει να ζείτε, αυτός ο σαφής και εύχρηστος πρακτικός οδηγός θα σας δείξει τον τρόπο.