Ο γέροντας και άλλες αποκαλυπτικές ιστορίες - Πάσχος, Παντελής Β., 1933- (Ορθόδοξη μαρτυρία, 1996)
Η συγκλονιστική πάλη ανάμεσα στη δαιμονική αμαρτία και την αγγελική μετάνοια, όπως μας προσφέρονται μέσα από την πατερική και ασκητική μαρτυρία.