Εισαγωγή στη γραμμική άλγεβρα - Βάρσος, Δημήτριος (Σοφία, 2003)
Το βιβλίο αυτό είναι ο πρώτος τόμος ενός δίτομου έργου, που στοχεύει στη διδασκαλία ενός εισαγωγικού πανεπιστημιακού μαθήματος δύο εξαμήνων, που αφορά στη βασική ύλη της "Γραμμικής Άλγεβρας".