Η χαμένη κληρονομιά - Holt, Victoria (Plaza, 1992)
Η Τζέιν ήταν κόρη ενός αριστοκράτη. Έχασε τον πατέρα της πολύ μικρή, ερωτεύτηκε έναν άντρα που ανήκε σε άλλη, παντρεύτηκε τον εργοδότη της, κι από συμβιβασμό έφτασε να κάνει μια άνετη αλλά χωρίς ευτυχία ζωή.