Αρχές μικροοικονομικής ανάλυσης - Ζιωγάνας, Χρήστος Μ. (Ζήτη, 2001)
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται ως ένα πλήρες διδακτικό βοήθημα στους φοιτητές του Τμήματος Γεωπονίας, της κατεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για τις ανάγκες του οικείου μαθήματος, σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών. Γι' αυτούς οι γνώσεις της μικροοικονομικής ανάλυσης αποτελούν θεμέλια για να στηρίξουν στη συνέχεια αρκετά από τα πιο εξειδικευμένα γεωργοοικονομικά μαθήματα, όπως «Αρχές Οικονομικής Γεωργικής Παραγωγής», «Οικονομική των Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων», «Παραγωγικότητα και Προγραμματισμός στη Γεωργία», κ.ά. Πιστεύω όμως ότι το βιβλίο μπορεί να φανεί χρήσιμο επίσης για φοιτητές άλλων Πανεπιστημιακών Τμημάτων (Οικονομικών, Μηχανικών, κλπ.), ίσως έως ένα βαθμό και για μεταπτυχιακούς φοιτητές, αλλά και για επιστήμονες με ειδικό ενδιαφέρον για τα σχετικά ζητήματα της μικροοικονομικής ανάλυσης.