Pop music : μυθιστόρημα - Niemi, Mikael (Γκοβόστης, 2003)
Ο Μάτι, μαζί με τον ολιγόλογο φίλο του, τον Νίιλα, μεγαλώνουν στην Πάγιαλα, μια γειτονιά πλούσια σε παιδιά, που ο απλός λαός αποκαλεί Βιτουλαγιένκε, ή, εν συντομία, Βίτουλα, μια λέξη που με τον δικό της τρόπο δοξάζει τη γυναικεία γονιμότητα. Βρισκόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του '60 και του '70, όπου η ροκ μουσική μόλις έχει κάνει την εμφάνισή της. Αλλά οι παλαιότερες γενιές προβάλλουν γερή αντίσταση στους νεωτερισμούς....