Τρόμος στην οδό του τρόμου - Stine, Robert L. (Ανατριχίλες, 1997)
ΠΑΘΑΝΕ ΣΟΚ! Η Έριν Ράιτ και ο καλύτερος φίλος της, ο Μάρτι, τρελαίνονται για ταινίες τρόμου. Και ειδικά για τη σειρά Τρόμος στην Οδό του Τρόμου. Ένα σωρό φρικιαστικά πλάσματα ζουν στην Οδό του Τρόμου. Ο Φρυνεκτελεστής. Ο Πιθηκομούρης. Ο Τρελός Χασάπης. Όταν, όμως, η Έριν και ο Μάρτι επισκέπτονται το Λούνα Παρκ που μόλις άνοιξε, με πρόσωπα και αντικείμενα παρμένα από την ταινία, παίρνουν την τρομάρα της ζωής τους. Στην αρχή, το τρενάκι σταματάει στη Σπηλιά της Ζωντανής Ανατριχίλας και δε λέει να πάρει μπρος. Έπειτα, τους επιτίθεται ένα σμήνος από τεράστιες ακρίδες. Η ζωή είναι πιο τρομακτική από τις ταινίες. Όμως, η Οδός του Τρόμου στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Ή υπάρχει; Παιδιά, προσοχή - σας περιμένει μεγάλη ταραχή!