Μέθοδοι διαχείρησης του οικοτουρισμού και του τουρισμού σε προστατευόμενες περιοχές - Σβορώνου-Σωκιαλίδη, Ελένη, 1965- (Ελλάδα. Υπουργείο Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργω, 2003)
Αγροτοτουρισμός -- Οικοτουρισμός -- Επιπτώσεις στο περιβάλλον από τον τουρισμό