Λιγνιτωρύχοι = Lignite miners - Οικονομόπουλος, Νίκος (Ίνδικτος, 1998)
Ένα φωτογραφικό άλμπουμ, όπου οι φωτογραφίες μιλούν, γεμάτες ένταση και βάθος, για όλες τις όψεις και τις πτυχές μιας καθημερινής, σεμνής, αλλά ζωτικής ανθρωπινής μάχης, που επιτελείται από τους ανθρώπους της ΔΕΗ, τους λιγνιτωρύχους.