Εικόνες απόγνωσης και ελπίδας : Ελλάδα 1940-1960 : 20.10.95-5.11.95 Αλατζά Ιμαρέτ - Παπαϊωάννου, Βούλα, 1898-1990 (Δήμος Θεσσαλονίκης, 1995)
Ο συνοδευτικός κατάλογος της ομότιτλης έκθεσης η οποία διοργανώθηκε από το Φωτογραφικό Αρχείο του Μουσείου Μπενάκη και το Ίδρυμα Ελληνικού Πολιτισμού, από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι τις 5 Νοεμβρίου του 1995.