Βιβλίον καθημερινής κινήσεως αναγνωστηρίου από 20/ 11/ 30 μέχρι 5/ 2/ 31 ([χ.ό.], 1930)
Κατάλογος καθημερινής κίνησης του αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης από 20/ 11/ 1930 έως και 5/ 2/ 1931