Βιβλίον καθημερινής κινήσεως αναγνωστηρίου από 14ης Ιουλίου 1928 μέχρι 9ης Φεβρουαρίου 1929 ([χ.ό.], 1928)
Κατάλογος καθημερινής κίνησης του αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνηςς από 14/ 7/ 1928 έως και 9/ 2/ 1929