Υφαντά Θεσσαλίας - Μακρής, Κίτσος Α., 1917-1988 (Εθνικός Οργανισμός Ελληνικής Χειροτεχνίας, 1961)
«Τα Υφαντά της Θεσσαλίας» είναι ή πρώτη έκδοση, που ό 'Εθνικός Οργανισμός Ελληνικής Χειροτεχνίας παρουσιάζει στο φιλότεχνο κοινό και στον 'Έλληνα χειροτέχνη.